Fire Hjul biludlejning

Har du brug for at leje en bil i Kolding, Horsens eller Århus, så kan vi helt sikkert hjælpe dig!Fleksibel biludlejning 

Du kan leje driftssikre biler hos Fire Hjul biludlejning i Kolding, Horsens og Århus Du kan leje vores biler i både længere og kortere perioder – ja lige fra én dag til et helt år, og så kan du aflevere den 24 timer i døgnet! Det giver dig fuld frihed og mulighed for at planlægge efter eget behov – uden at du skal bekymre dig om forsikring, service eller depositum.

Biludlejning biltyper Fire Hjul

Bredt udvalg af biler

Hos Fire Hjul biludlejning har vi et bredt udvalg af køretøjer. Lej alt lige fra minibiler til 9-personers busser – vi kan uden tvivl finde en bil, der passer til dit behov. Vi har desuden et udvalg af flyttebiler og varevogne, skulle du have brug for det.

Personbiler 

Lej en personbil Fire Hjul

Varevogne

Lej en varevogn Fire Hjul

Flyttebiler

Lej en flyttebil Fire Hjul

Danmarks billigste priser

Vores biludlejning tilbyder ikke kun skarpe priser – vi tilbyder faktisk de billigste priser i hele Danmark! Vores filosofi er, at alle skal have råd til at leje en bil i både kortere og længere perioder – uden at skulle have besværet med at bekymre sig om omkostninger, som f.eks. depositum, service og forsikring.

Fire Hjul biludlejning logo med rødt flag

God og billig biludlejning

Er du på jagt efter den bedste biludlejning, som også er den billigste biludlejning? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du skal bruge en bil en enkelt dag, et par dage, en uge eller et helt år – så er Fire Hjul klar til at hjælpe dig med biludlejning.

Hos Fire Hjul biludlejning sætter vi en ære i at tilbyde biludlejning til Danmarks bedste priser og med den største fleksibilitet. Det gør vi, fordi vi synes, at biludlejning skal være for alle. Det betyder blandt andet, at du automatisk får forsikring med til den bil, du lejer – og at vi kun lejer nye og driftssikre biler ud til dig. Du kan aflevere din bil døgnet rundt – og hvis du betaler med kreditkort, betaler du ikke depositum. Kan det blive bedre biludlejning? Vi tror det næppe.

 

Bedste biludlejning

Du har det sikkert lige som mange andre. Hvis du skal købe nyt eller leje en bil – så vil du sikkert gerne have det bedste tilbud. Det kan vi hos Fire Hjul godt forstå. Ingen gider betale mere for en vare, end den er værd, og ingen gider leje en bil for dyrt eller skulle sige ja til en masse betingelser bare for at leje en bil en dag eller måske en uge.

Biludlejning skal være let og gennemskueligt. Og det er Fire Hjul biludlejning. Hos os får du nok Danmarks bedste biludlejning – hvis vi skal sige det selv. Og det samme siger mange af vores gode kunder faktisk også – så du kan godt stole på, at her hos os finder du den bedste biludlejning til at transportere dig rundt.

 

Billig biludlejning

Uanset om du skal bruge en bil en enkelt dag, et par dage, en uge – eller et helt år – så er Fire Hjul klar til at hjælpe dig med billig biludlejning. Og bare fordi vi tilbyder billig biludlejning, skal du ikke frygte, at vi så også tilbyder dårlige biler, du ikke kan stole på fragter dig rundt, som du skal. Hos Fire Hjul biludlejning tilbyder vi kun nye og driftssikre biler – og du kan selvfølgelig vælge mellem flere størrelser biler – alt efter, hvad du har lyst til og behov for.

Hvis du leder efter en lille, rigtig billig bil til biludlejning, så har vi naturligvis minibiler til udlejning. Skal du bruge mere plads, tilbyder vi selvfølgelig stadig billig biludlejning – du kan fx gå efter en mellem personbil eller stor personbil – og hvis du skal bruge endnu mere plads, tilbyder vi selvfølgelig også varevogne til billig biludlejning. 

Billig biludlejning til alle formål  

Skal du på en lille udflugt – og gider du ikke tage offentlig transport? Måske skal du besøge familien langt væk – eller skal du flytte og mangler en bil til at transportere alle dine ejendele trygt frem til dit nye hus eller dine nye lejlighed? Fire Hjul har billig, tryg og god biludlejning uanset, hvad du skal bruge bilen til. Vores biler er altid nye og driftssikre – så frygt ikke, at fordi vi tilbyder billig billeje, så skal du køre i en gammel bil. Det sker ikke her hos Fire Hjul biludlejning.

Du kan leje en lille, smart bybil hos os til de korte ture – skal du på en længere tur, eller er I flere, der kører sammen, er det måske bedre med en lidt større bil, og den klarer vi hos Fire Hjul naturligvis også. Vi tilbyder altid billig og god biludlejning, uanset hvad dit formål er – og uanset hvor længe du vil leje en billig bil. Vi tilbyder billig biludlejning, fordi vi synes, at alle skal kunne leje en bil – uden at det koster en formue. Tag et kig på vores priser – det er altså nogle af Danmarks billigste!

 

Fleksibel biludlejning

Vores biludlejning er meget fleksibel – fordi vi synes, det skal være både billigt og let at leje en bil. Du slipper fx for depositum, hvis du betaler for leje af din bil med kreditkort. Forsikring er altid med i alle biludlejninger. Du kan aflevere bilen 24 timer i døgnet – så du skal ikke tænke på, om du kan aflevere den, hvis du kommer meget tidligt eller sent – det er helt op til dig.

Vi synes, det er fleksibelt at leje bil her hos Fire Hjul biludlejning – og det er vi sikre på, du også synes. Kig dig omkring – vi har helt sikkert lige den bil, som du leder efter.

 

Læs mere

Her kan du læse mere om betalingspolitik, billejeforsikring, brændstofspolitik og vigtige papirer.

 

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort