Fire Hjul Århus

Har du brug for at leje en bil i Århus, så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

 


Biludlejning i Århus 

Leder du efter en udlejningsbil i Århus? Hos Fire Hjul biludlejning i Aarhus har vi altid nye biler i flere størrelser klar til udlejning. Du kan leje en bil hos Fire Hjul uanset, om du har brug for en bil en enkelt eller få dage, og vi tilbyder også langtidsleje – altid fleksibelt, hurtigt og nemt.

Fire Hjul biludlejning i Århus tilbyder vi biler, der matcher dit behov. Vi har både mikrobiler, mellemstørrelse biler og store personbiler til udlejning. Du kan naturligvis også leje varevogne, flyttebiler og autotransportere hos Fire Hjul.

Du kan minimum leje en bil eller varevogn i 24 timer, men vi tilbyder naturligvis også langtidsleje. Prisen afhænger af, hvilken størrelse og type bil, du lejer.

Hvis du er på jagt efter biludlejning i Århus, skal du endelig kontakte os.

Fleksibel billeje

Billeje hos Fire Hjul i Århus er nemt og fleksibelt. Du kan hente nøglen til din lejebil i vores åbningstider – og derefter hente bilen helt, når det passer dig. Når du afleverer bilen igen, behøver du ikke komme i åbningstiden – du kan blot parkere bilen og smide nøglen i vores nøgleindkast.

Hvis du får brug for flere kliometer end de kilometer, som du har betalt for, kan du undervejs aftale det med Fire Hjul i Aarhus. Du får rabat alt efter, hvor meget mere du skal køre.

Biludlejning biltyper Fire Hjul

Altid nye lejebiler

Vi hos din lokale biludlejning i Århus tilbyder vi lejebiler i alle størrelser – og altid nyere biler, så du er sikker på en god oplevelse i din lejebil hver gang, du sætter dig bag rattet i en af vores udlejningsbiler i Århus. 

Når du lejer en bil hos Fire Hjul, sørger vi naturligvis for, at din bil kører godt og er serviceret og klar til mange kilometer med dig på vejene. Du kan se, hvilke biler, vi tilbyder til udlejning, når du har udfyldt formularen – så kommer alle ledige udlejningsbiler frem.

Personbiler 

Lej en personbil Fire Hjul

Varevogne

Lej en varevogn Fire Hjul

Flyttebiler

Lej en flyttebil Fire Hjul

Bestil din lejebil

Du kan bestille din lejebil direkte her på siden. Det er nemt, billigt og hurtigt. Du bestemmer selv, hvor stor din bil skal være.

Du udfylder blot felterne i formularen, og så kan du se, hvilke biler du kan vælge mellem. Når du har valgt din lejebil, kan du tilføje ekstra kilometer – og du kan også tilføje tilbehør. Til sidst betaler du for din lejebil – og så får du en bekræftelse direkte på din mail. Det kan næsten ikke blive nemmere og mere overskuelig at leje en bil i Århus.

Den billigste bil, du kan leje hos Fire hjul i Aarhus, er en mikrobil. Du kan også vælge en lidt større model, som er en mellem personbil, og endelig kan du bestille en stor personbil. Skal du transportere noget, kan du leje en kassevogn eller en flyttebil. Og du kan naturligvis også booke en autotransporter. Fire Hjul er nem og billig biludlejning i Århus.

Fire Hjul biludlejning logo med rødt flag

3 Gode grunde til at leje en bil hos Fire Hjul i Århus

Oplevelser i Århus

Har du brug for en bil en enkelt dag eller flere dage i smilets by Århus? Vil du måske have familien med på tur – og vil du gerne undgå offentlig transport? Så kan du leje en bil hos Fire Hjul i Århus. Vi har biler til udlejning, som er perfekte til udflugter i Århus og omegn.

Måske vil I en tur i Tivoli Friheden? Eller frister Den Gamle By eller Aros Kunstmuseum? I kan også køre til Moesgaard eller Den Uendelige Bro i jeres lejebil. Danmarks næststørste by har mange oplevelser for hele familien, som I kan nå i bil.

Lej en bil hos Fire Hjul biludlejning og glæd jer til de mange oplevelser i Aarhus om omegn. I kan bestille jeres lejebil her på siden – det er nemt og hurtigt. I bestemmer selv, om I vil leje en mikrobil, en mellem bil eller en stor personbil.

Slip for offentlig transport

Har du et møde i en anden by eller bare så langt væk fra dit hjem, så det bliver lidt bøvlet at tage offentlig transport? Så kan du leje en bil hos Fire Hjul i Århus. Vi tilbyder gode, nyere udlejningsbiler, som let transporterer dig rundt uden brug af busser og tog. Du slipper for ventetid, bøvl med at købe billetter og ekstra transport, fra du står af bussen eller toget og hen til din endedestination. I en lejebil fra Fire Hjul i Århus, kan du i ro og mag køre direkte hen til dit bestemmelsessted.  

Langtidsleje af udlejningsbiler i Aarhus

Skal du på kursus i en uges tid i en anden by? Måske vil du tage familien med på en lille ferie? Eller venter du på at kunne hente din nye bil? Så kan du naturligvis langtidsleje din udlejningsbil her hos Fire Hjul i Århus.

Når du langtidslejer din bil hos Fire Hjul i Århus, opnår du selvfølgelig også rabat alt efter, hvor mange dage du lejer en bil. Langtidsleje giver dig også rabat på ekstra kilometer, som du tilkøber på forhånd. Du kan langtidsleje din bil i en uge, to uger, tre uger – eller et halvt år – det er op til dig og dit behov.

Læs mere om biludlejning hos Fire Hjul.

Lejebil i Århus

Hvis du ikke har din egen bil, er det rart at kunne leje en bil, hvis du skal på udflugt, måske besøge gode venner eller familie, som bor lidt væk fra dig – eller måske vil du leje en varevogn eller en flyttebil, hvis du skal flytte et par større møbler eller alle dine ejendele til en ny lejlighed eller et nyt hus.

Uanset hvad, du søger en lejebil i Århus til, så er vi hos Fire Hjul biludlejning klar til at hjælpe.Åbningstider
Mandag - fredag 09:00 - 17:00
Lørdag - søndag 11:00 - 13:00

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort