Fire Hjul Kolding

Står du og mangler en bil i Kolding eller omegn? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig!


Biludlejning i Kolding

Er du på jagt efter en udlejningsbil i Kolding? Fire Hjul i Kolding tilbyder nem, billig og fleksibel biludlejning tæt på dig. Uanset om du er på jagt efter en mikrobil, en lille bil, en mellem bil eller en stor personbil, kan vi hos Fire Hjul biludlejning i Kolding hjælpe dig. Hvis du skal flytte, udlejer vi naturligvis også varevogne og flyttebiler, ligesom du også kan leje en autotransporter.

Du kan leje din bil hos Fire hjul biludlejning i Kolding en enkelt dag eller to – eller du kan vælge langtidsleje. Det er helt op til dig.

Det er nemt, billigt og fleksibelt at leje din bil gennem Fire Hjul biludlejning i Kolding. Du kan booke din bil her på siden.

Fleksibel billeje

Når du skal leje en bil, er det rart med et fleksibelt biludlejningsfirma. Hos Fire Hjul i Kolding vægter vi netop fleksibilitet for vores kunder højt. Når du skal hente din nøgle, kan du komme forbi os i åbningstiden – og herefter kan du hente bilen, når det passer dig. Når du er færdig med billejen, behøver du dog ikke komme i vores åbningstid – du kan komme, når det passer dig og blot aflevere nøglen i vores nøgleindkast.

Opdager du undervejs i din billeje, at du har købt for få kilometer, kan du blot aftale med os hos Fire Hjul biludlejning i Kolding, at du gerne vil køre mere – så fixer vi det. Du får naturligvis rabat alt efter, hvor mange flere kilometer du skal køre.

Biludlejning biltyper Fire Hjul

Lejebil i Kolding

Har du heller ikke din egen bil? Eller har du brug for en større bil et par dage eller til en uges ferie? Måske skal du flytte og vil gerne leje en flyttebil? Hos Fire Hjul biludlejning i Kolding er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har mange biler, du kan vælge mellem – vi er sikre på, vi har lige netop den lejebil, som du leder efter. Vi tilbyder alt fra helt små mikrobiler til større flyttebiler. Alle vores biler er nyere og meget driftssikre.

Personbiler 

Lej en personbil Fire Hjul

Varevogne

Lej en varevogn Fire Hjul

Flyttebiler

Lej en flyttebil Fire Hjul

Book din lejebil

Det er nemt, hurtigt og billigt at bestille din udlejningsbil her hos Fire Hjul i Kolding. Du udfylder blot formularen her på siden med dine oplysninger og ønsker – og så dukker de tilgængelige biler op. Du kan vælge mellem mikrobiler, små biler, mellem biler og store biler samt varevogne, flyttebiler og autotransportere.

Du skal også vælge det antal kilometer, som du vil køre. Og du kan desuden vælge ekstra tilbehør. Når du er klar, skal du betale for din udlejningsbil, og så får du en kvittering på e-mail.

Fire Hjul biludlejning logo med rødt flag

3 Gode grunde til at leje en bil hos Fire Hjul i Kolding 

Oplevelser i Kolding

Hvis du ikke har en bil, eller din bil ikke er så god at køre i eller måske for lille til at rumme vennerne eller familien, kan du leje en bil, når du skal ud at opleve Kolding og omegn.

Kolding byder på så mange skønne pletter – besøg for eksempel Koldinghus, GoMonkey klatreparken og Nicolai for Børn. Eller hvad med at tage i Dronning Dorotheas Badstue, besøge museet Trapholt eller køre en tur til en af de dejlige badestrande omkring Kolding? Kolding er Danmarks 7. største by og har oplevelser for hele familien, som du og I kan nå i bil.

Uanset hvad I har lyst til, så tilbyder Fire Hjul i Kolding lejebiler, som kan transportere jer rundt. Vi har små biler, hvis I blot er et par stykker, der vil opleve Kolding og omegn – eller I kan leje en stor bil, hvis I skal hele familien på tur. I kan nemt og hurtigt booke jeres bil her på siden.

 

Undgå den offentlige transport

Orker du heller ikke altid bus eller tog, hvis du for eksempel skal på kursus i en anden by, besøge familien længere væk eller måske på forlænget weekend i København eller Aarhus? Husk, du altid kan leje en god og billig bil hos Fire Hjul biludlejning i Kolding. Vores nyere og driftssikre biler transporterer dig lige derhen, hvor du ønsker det – så du slipper for at tage offentlig transport. Det er næsten så let, som det kan blive.

 

Langtidsleje af bil i Kolding

Har du brug for at leje en bil i længere tid? Måske en uge eller to? Eller endnu længere tid? Fire Hjul biludlejning i Kolding tilbyder naturligvis også langtidsleje til dig, som har brug for en bil i en længere periode.

Du får naturligvis rabat, når du vælger langtidsleje – både på lejeprisen og ekstra kilometer. Du kan udfylde formularen her på siden og tilføje dine oplysninger og ønsker, så kan du se prisen. Det er nemt og hurtigt at booke en udlejningsbil – også når du skal langtidsleje den. 

Læs mere om biludlejning hos Fire Hjul.

Du kan trygt leje en bil hos os her i Kolding

Uanset om du har brug for en lille bil eller en 9-personers bus, så kan du trygt leje en bil hos os her i Kolding. Vi tilbyder nemlig ikke kun Danmarks billigste priser, men tilbyder også fleksibel udlejning samt bindingsfrie lejeaftaler.


Åbningstider

Mandag - fredag 09:00 - 17:00
Lørdag - søndag 11:00 - 13:00

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort