Brændstofpolitik

 • Fire Hjul går efter det meget simple princip, at det lejede køretøj altid skal være fuld tanket. Både når du som kunde og lejer afhenter din bil, og når du efter endt leje, afleverer bilen tilbage igen.

  Det gør, at du altid kan være sikker på at leje en bil med fuld tank, og det gør samtidig, at de næste kunder kan være sikre på, at også deres lejebil er fyldt op med brændstof.

  Det er også med til at sikre, at du altid kun betaler for det brændstof, du rent faktisk har brugt i lejeperioden. Det er nemlig kun dig, der har brugt lejebilens brændstof.

  Det er dit eget ansvar at sørge for, at bilens brændstoftank er fuld, når du afhenter bilen, ligesom du selvfølgelig også har ansvaret for, at den er fyldt op ved aflevering.

   

 • Der vil tilfalde et gebyr, hvis lejebilen ikke bliver afleveret med fuld tank. Selvfølgelig udover at være i samme stand som ved afhentningen, er det vigtigt, du sørger for, at der er brændstof på bilen.

  Hvis bilen ikke afleveres tanket og fyldt op med brændstof, så opkræves der et gebyr på 500 kroner samt prisen på den efterfølgende tankning. Ligeledes opkræves der et gebyr på 500 kroner, hvis bilen ikke afleveres i rengjort stand.

 • Du er ikke begrænset af den mængde brændstof, du bruger, da det udelukkende er op til dig selv at få tanket til din rejse.

  Der er som standard 100 kilometer med i din aftale om dagen, hvor det selvfølgelig er muligt på forhånd - hvis der er brug for det - at tilkøbe ekstra kilometer til aftalen.

  Ønsker du flere kilometer, kan de tilkøbes i intervaller af 100 kilometer. Priserne varierer i forhold til, hvor mange ekstra kilometer du tilføjer om dagen på din booking.

  Det er faktisk muligt at spare helt op til 55 procent på din booking af kilometer ved at tilkøbe ekstra kilometer. Jo flere kilometer, desto mere rabat.

  Det koster to kroner pr. overkørt kilometer, hvis du har kørt mere, end det der stod i aftalen, når du afleverer bilen. Modsat får du ikke kompensation for underkørte kilometer.

  Sker det, at du eller din medlejer fejltanker et køretøj, står det for din egen regning.

Læs mere om vores biludlejning.

Vores aftaler inkluderer altid

 • Forsikring
 • Nye og driftsikre biler
 • Danmarks billigste priser
 • Aflevering 24 timer i døgnet
 • Intet depositum v. betaling med kreditkort