Lej en flyttebil i Kolding, Horsens eller Århus

 

Rødt flag med Fire Hjul logo

Flyttebil m. lift

Lej din flyttebil i Kolding, Horsens eller Århus – nemt og billigt!

En flytning behøves hverken at være besværlig eller dyr. Den bliver i hvert fald en hel del lettere, hvis du vælger at leje en flyttebil med lift hos Fire Hjul. På den måde kan du samle alt flyttelæsset i én bil, og du slipper for at skulle hyre et dyrt flyttefirma for at bruge deres udstyr. Så bliver det ikke nemmere!
Lej en Flyttebil Fire Hjul

Autotransporter

Skal du bruge autotransporter eller flyttebil?

Hos Fire Hjul kan vi både stille til rådighed med traditionelle flyttebiler og autotransportere. Vi kan derfor både hjælpe, hvis du skal skifte bolig, men også hvis du har behov for at transportere en bil. Alle vores flyttebiler og autotransportere er driftssikre og udstyret med alt det nødvendige udstyr, der er behov for i forbindelse med en flytning – hvad end det er flyttekasser eller biler. Læs mere:  Lej en flyttebil Horsens, Lej en flyttebil Kolding, Lej en flyttebil Århus.
Lej en autotransporter Fire Hjul

Lej trygt din flyttebil hos Fire Hjul i Kolding eller Horsens

Hvis du leder efter en flyttebil eller autotransporter, kan du trygt leje den hos Fire Hjul. Vi har en fuld fleksibel biludlejning, bindingsfrie lejeaftaler – og Danmarks billigste priser!

Lej en flyttebil

Skal du flytte, og er du på jagt efter en flyttebil? Hvis du gerne selv vil flytte dine ting og dermed spare penge på din flytning, er det en god idé at leje en flyttebil, som du selv kan køre. Fire Hjul lejer naturligvis flyttebiler til dig, der skal have flyttet en enkelt, stor ting eller hele dit hjem.

Du kan leje en billig flyttebil hos Fire Hjul til alle formål – uanset om du skal have flyttet alle dine ejendele til et nyt hus eller en ny lejlighed – eller om du måske har købt en ny bil, som du skal have hjem. Vi tilbyder nemlig både traditionelle varevogne, flyttebiler med lifte og autotransportere.

 

Lej en billig flyttebil

Hos os koster det ikke en halv bondegård at leje en flyttebil – vi tilbyder flyttebiler til dig, som gerne vil holde prisen nede – så hvis du er på jagt efter en billig flyttebil, så hjælper Fire Hjul dig. Når du selv står for din flytning, sparer du penge til en stor flyttevogn og flyttemænd – og mange af os kan jo sagtens selv klare at flytte flyttekasser, senge, borde og stole. Du kan dermed bruge dine penge på ting, som er sjovere end at flytte.

Når du lejer en billig flyttebil gennem Fire Hjul, kan du helt selv bestemme tidspunkt for din flytning – du er altså ikke afhængig af to flyttemænd, som stiller op på et bestemt tidspunkt. Du kan aflevere flyttebilen, når det passer dig – så hvis du bliver hurtigere eller senere færdig med din flytning, er det ikke noget problem. 

Hvad koster det at leje en flyttebil?

Når du planlægger din flytning – uanset om det er dine personlige ejendele, du skal have flyttet i et nyt hjem, eller det er en ny bil, du skal have fragtet hjem – så tænker du naturligvis over, hvad det koster at leje en flyttebil. Hele økonomien i forbindelse med din flytning skal jo gå op.

Hos Fire Hjul kan du leje en billig flyttebil fra 499 kroner inklusiv 100 kilometer per dag – det er vores mellem varevogn til dig, som kun skal flytte nogle enkle ting. Hvis du har brug for mere plads, kan du leje vores store varevogn til 599 kroner inklusiv 100 kilometer per dag eller vores flyttebil med lift til 899 kroner inklusiv 100 kilometer per dag.

Har du brug for flyttebilen i mere end syv dage, kan du få rabat på lejen. Hvis du har brug for yderligere oplysninger i forbindelse med, hvad det koster at leje en flyttebil, er du altid velkommen til at kontakte os her hos Fire Hjul. Vi glæder os til at hjælpe dig med at leje en flyttebil, så du kan få dine ting transporteret sikkert og godt.

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort