Lej en flyttebil i Horsens

 

Rødt flag med Fire Hjul logo

Flyttebil m. lift

Nem og billig leje af flyttebil i Horsens

Hvem siger at det skal være besværligt og dyrt at flytte? Det gør vi i hvert fald ikke. Hos Fire Hjul kan du leje en flyttebil med lift til billige penge, så du kan samle hele flyttelæsset i én bil. Du slipper på den måde nemt fra besværet ved en flytning, og du sparer samtidig en masse penge, fordi du slipper for at hyre et dyrt flyttefirma. Nemt, ikke?
Lej en Flyttebil Fire Hjul

Autotransporter

Flere forskellige biler til rådighed

Hos Fire Hjul råder vi ikke kun over de traditionelle flyttebiler. Vi har også autotransportere. Du er på den måde godt dækket ind ved både flytninger fra én bolig til en anden, men også i tilfælde af transport af biler. Vores autotransportere og flyttebiler er fuldt driftssikre, og de kommer desuden med al udstyr, som du har brug for i forbindelse med både flytning af både flyttekasser, møbler samt biler. Læs mere om at leje en flyttebil hos Fire Hjul.
Lej en autotransporter Fire Hjul

Lej trygt en flyttebil hos os i Horsens

Du kan trygt leje en flyttebil hos os i Horsens – både i forbindelse med din flytning eller transport af et køretøj. Vi tilbyder nemlig ikke bare Danmarks bedste priser, men også fuld fleksibilitet og bindingsfrie lejeaftaler.

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort