Lej en personbil hos Fire Hjul

Har du brug for en personbil i Kolding, Horsens eller Århus?

Rødt flag med Fire Hjul logo

Lej en personbil i Kolding, Horsens eller Århus – nemt og billigt

Hos vores biludlejning i Kolding, Horsens eller Århus kan du leje en driftssikker personbil i både kortere og længere perioder – og så endda til Danmarks billigste priser. Du kan hente og aflevere efter behov, og så skal du ikke engang tænke på bl.a. forsikring, service og depositum.

Lej en personbil Fire Hjul

Biler i flere størrelser

Hos Fire Hjul råder vi over både små og store personbiler – lige fra mikrobilen, til mellemklassebilen til 9 personers bussen. Således vil du aldrig mere være begrænset transportmæssigt – for med Fire Hjul biludlejning kan du holde dig selv kørende, når du har behov for det.

Mikrobil

Lej en personbil Fire Hjul

Lille personbil

Lej en personbil Fire Hjul

Mellem personbil

Lej en personbil Fire Hjul

Stor personbil

Lej en personbil Fire Hjul

Udvalget af biler kan variere


Du kan trygt leje en personbil hos os

Uanset om du skal leje en bil i kortere eller længere tid, kan du trygt leje en personbil hos os. Du får ikke bare Danmarks billigste priser, men kan også glæde dig over fuld fleksibilitet og en bindingsfri lejeaftale. Læs mere: Lej en personbil Kolding, Lej en personbil Horsens, Lej en personbil Århus.

Lej en personbil Fire Hjul


Åbningstider

Mandag - fredag 09:00 - 17:00

Lørdag - søndag 11:00 - 13:00

Lej en personbil

Skal du på tur, og orker du ikke tage offentlig transport? Så kan du leje en personbil og komme hurtigt frem. Hos Fire Hjul tilbyder vi leje af personbiler i flere størrelser og flere prisklasser – både til dig, der har brug for en smart, lille bybil og til dig, der leder efter en mellem eller stor personbil til leje. Du kan leje en personbil her hos Fire Hjul for en dag, et par dage eller i en måned eller endnu længere tid – det er helt op til dig.

Har du kun brug for at leje en bil for en dag, er det lige så let og enkelt, som det er at leje en personbil i en måned. Vi lejer personbiler ud for en dag eller en hel måned og alt der imellem til Danmarks billigste priser og inklusiv forsikring og 100 kilometer per dag. Hvis du betaler med kreditkort, slipper du også for at betale depositum. Du kan aflevere bilen 24 timer i døgnet. Kan det blive lettere at leje en personbil?

 

Hvad koster det at leje en personbil?

Når du er på jagt efter en personbil til leje, spørger du sikkert også dig selv, hvad det mon koster at leje en personbil. Du har måske hørt, at det er dyrt at leje en personbil? Det behøver ikke at koste en halv bondegård at leje en personbil. Hos Fire Hjul mener vi, at alle mennesker skal kunne leje en personbil – og derfor tilbyder vi Danmarks billigste priser på leje af personbiler.

Prisen for at leje en personbil hos Fire hjul begynder ved 239 kroner for en mikrobil per dag – og det er inklusiv 100 kilometer. Til den pris, kan alle komme på tur i en lejet personbil.                                       

Hvad koster det at leje en personbil en weekend?

Hvis du skal på weekendtur og gerne vil køre i din egen lejede personbil, kan du leje den her hos Fire Hjul. Vi tilbyder Danmarks billigste personbiler til leje for en weekend, der ikke springer budgettet.

Hvis du vælger vores mindste bil – en mikrobil – slipper du med 239 kroner per dag – hvis du skal bruge bilen i to dage, koster det dig altså ikke engang 500 kroner at leje en personbil i en weekend.  Og husk, det er inklusiv forsikring og 100 kilometer per dag. Billigere bliver det vist ikke at leje en bil i en weekend.

Hvor er det billigst at leje en personbil?

Når du er på jagt efter en billig lejebil, så overvejer du naturligvis, hvor det er billigst at leje en personbil – hos hvilket udlejningsfirma du får den billigste lejebil. Det kan vi godt forstå, for økonomien betyder noget for de fleste. Fire Hjul er et af de billigste steder at leje en billig personbil.

Det er vores mission at gøre billeje tilgængelig for alle – derfor kan du leje biler fra 449 kroner per dag for en mikrobil – det er en af de billigste priser for at leje en personbil. Hos Fire Hjul lejer vi også større biler ud – vores mellemstørrelse biler koster 449 kroner per dag, og større personbiler koster 549 kroner per dag. Alle priser er inklusiv 100 kilometer per dag og forsikring.

                                                                

Hvordan lejer man en personbil?

Hos Fire Hjul skal du ikke sidde og spekulere over, hvordan du lejer en personbil – om det er besværligt. Vi tilbyder markedets letteste måde at leje en personbil på. Du finder blot den bil, som du vil leje her på siden.

Herefter reserverer du den ved at udfylde en lille formular, vælger antal kilometer etc., og til sidst betaler du for lejen af bilen. Så glem alt om hovedbrud om, hvordan man lejer en personbil – det er nemt og hurtigt hos Fire Hjul.

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort