Lej en varevogn i Kolding, Horsens eller Århus

Har du brug for en varevogn?Nem og billig leje af varevogn i Kolding, Horsens eller Århus

Vores varevognsudlejning hos Fire Hjul råder også flere driftssikre varevogne, som du kan leje i både kortere og længere varighed til Danmarks bedste priser. Du kan aflevere varevognen 24 timer i døgnet, og så behøver du ikke engang tænke på bl.a. depositum, forsikring eller service.

Lille Varevogn

Lej en varevogn Fire Hjul
Stor Varevogn
 
Lej en flyttebil Fire Hjul
Flyttebil
Lej en flyttebil Fire Hjul

Bredt udvalg af lejebiler

Hos Fire Hjul i Kolding, Horsens og Århus har vi både større og mindre varevogne. Uanset hvilken du vælger, så har de plads til det meste, og de kan gøre transport af både stort og småt til en leg. De kan nemlig både hjælpe med transport af møbler, kasser eller lignende – alt, hvad du normalt ikke kan have i en almindelig personbil. Vi råder også over nogle flyttebiler eller autotransportere,
hvis du skal transportere det helt store.

Biludlejning biltyper Fire Hjul

Lej trygt en varevogn hos os i Kolding, Horsens eller Århus

Du kan trygt leje en varevogn hos os, uanset om du har brug for en større eller mindre varevogn – og uanset om du har brug for den i længere eller kortere tid. Hos os får du nemlig ikke kun Danmarks billigste priser, men du får også fuld fleksibilitet og en bindingsfri lejeaftale. Læs mere: Lej en varevogn Kolding, Lej en varevogn Horsens, Lej en varevogn Århus.

Lej en varevogn

Skal du transportere noget, som du ikke kan have i en almindelig bil? Måske skal du flytte? Eller har du købt en ny sofa, som du skal have hjem? Måske skal I på ferie hele banden og vil hellere transportere telt, luftmadrasser og andet udstyr i en varevogn end på en trailer? Du kan leje en varevogn hos Fire Hjul.

Vi tilbyder leje af varevogne i forskellige størrelser – lige fra den mindre varevogn til den store eller en traditionel flyttebil med lift. Er du i tvivl om, hvilken varevogn du skal vælge? Så kan du altid kontakte os her hos Fire Hjul – vi er klar til at hjælpe dig med, hvilken størrelse varevogn du skal leje – uanset om det er en enkelt ting eller indholdet i en hel lejlighed, du skal have flyttet.

 

Lej en billig varevogn

Mangler du en varevogn til leje? Hos Fire Hjul kan du leje en billig varevogn – uanset om du skal bruge en mellem vognvogn, en stor eller en traditionel flyttevogn med lift.

Du kan bruge varevognen til at flytte dine ejendele, hvis du har købt ny lejlighed, nyt hus eller sommerhus, men du kan også leje en billig varevogn, til når du fx skal på ferie eller har købt en ny sofa, nye havemøbler eller lignende – så er det dejligt med en varevogn, hvor det hele kan være i.

Hvad koster det at leje en varevogn?

Når du leder efter en varevogn, så tænker du naturligvis over, hvad det koster at leje en varevogn. Det koster naturligvis mere at leje en varevogn end en traditionel personbil. Men du kan også have mange flere ting i en varevogn – og det er stadig en billig måde at flytte på, hvis du fx skal flytte fra en lejlighed til en anden lejlighed eller til dit nyindkøbte hus.

Men ofte kan det også sagtens betale sig at leje en varevogn, hvis du har købt noget brugt – i forhold til at betale fuld pris for fx en ny sofa, nye spisebordsmøbler eller andre store ting til dit hjem, værkstedet eller din fritidsinteresse. Vores varevogne koster fra 599 til 899 kroner per dag inklusiv 100 kilometer. Og det er inklusiv forsikring, ligesom du slipper for at betale depositum, hvis du betaler med kreditkort for at leje din varevogn.

Vores aftaler inkluderer altid

  • Forsikring
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum v. betaling med kreditkort